Fluffie Stuffiez Pluchen Knuffel - Ice Cream

€ 18,95

Fluffie Stuffiez Pluchen Knuffel - Ice Cream

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

 

Voor 14:00 besteld vandaag verzonden*

 

Gratis verzending vanaf 60 euro

 

Betaal achteraf met Klarna

Fluffie Stuffiez zijn schattige knuffeltjes waar je op 3 manieren mee kunt spelen: plukken, onthullen en opvullen! Fluffie Stuffiez biedt het plezier van uitpakken, verzamelen, ASMR en fidget-fun!

1. ONTHUL EEN VERRASSINGSFIGUURTJE: pluk de buitenste pluislaag van je Fluffie Stuffiez om het figuurtje eronder tevoorschijn te toveren. Wie krijg jij? - Pixie of Sunny Rainbow? Iedere Fluffie is anders!

2. INTERACTIEF SPEL: geniet van een leuke interactieve activiteit door het pluis van je Fluffie Stuffiez te plukken en in het knijpbare buideltje te stoppen.

3. CREATIVITEIT EN DOE-HET-ZELF: laat je van je creatieve kant zien met de verschillende manieren waarop je het pluis plukt. Geef je figuurtje een snor, doorlopende wenkbrauw, hartjes op de wangen of zelfs een hanenkam - er zijn zo veel manieren om je figuurtje aan te passen door het pluis te plukken!

Bij de Fluffie Stuffie zit een opbergbuideltje waar je het pluis in kunt stoppen. Zo heb je dus eigenlijk een 2e Fluffie! Er zit een labeltje bij waar meer informatie op staat over jouw figuurtje. Deze kun je aan de Fluffie Stuffie bevestigen.

Inhoud verpakking: 1 Fluffie Stufiez-knuffel, opbergtas, figuurlabel en verzamelgids

LET OP: alleen geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder! ivm de losse onderdelen.

Afmeting verpakking: 25,4 x 10,2 cm
Merk: MGA entertainment (o.a. bekend van de LOL surprise)

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: