Hoi: wij zijn Live Life Happy!

Welkom bij de vrolijkste webshop van Nederland! De allerleukste hebbedingen, stationery en cadeautjes om jouw dag (of die van iemand anders) nog vrolijker te maken! Heel veel shopplezier!
Lees meer over ons
Patch strijk applicatie - Roze hartje oogjes Vergroten

Patch strijk applicatie - Roze hartje oogjes

€ 1,00

Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden (op werkdagen)

7 op voorraad

    Vrolijke patch strijk applicatie in de vorm van een klein roze hartje met schattige oogjes. Deze patch kun je op verschillende kledingstukken, tassen of zelfs notitieboekjes strijken! Onze vrolijke patches geven jouw kledingstuk weer een nieuwe look.

    Gebruiksaanwijzing: verwarm het strijkijzer op de laagste stand (rond 120/140 graden) Zorg dat je een schoon en droog kledingstuk pakt en maak het gedeelte waar de patch moet komen vlak. Bekijk eerst waar je de patch wil bevestigen voordat je deze gaat strijken. Zorg ervoor dat je de patch met het gladde gedeelte naar onder legt: hier zit de lijmlaag op die straks gaat smelten. Leg een droge en schone theedoek over de patch en ga voorzichtig met het strijkijzer over de theedoek/patch. Je kunt kleine, ronde bewegingen maken, zorg wel dat alles netjes op de plaats blijft. Tussendoor kun je checken of de patch al vast zit. Hou het strijkijzer 20/30 seconde op de patch totdat deze helemaal vastzit. Alles goed laten afkoelen en klaar! Je kunt het kledingstuk wassen het liefst binnenstebuiten en op lage temperatuur. Je kunt de patches ook op notitieboekjes strijken. Zorg er wel voor dat je een notitieboekje kiest met een iets hardere kaft.

    Afmeting: 3 x 3.4cm

Reviews

Wat vind jij van dit product?

Patch strijk applicatie - Roze hartje oogjes

Patch strijk applicatie - Roze hartje oogjes

Wat vind jij van dit product?

30 Andere producten in dezelfde categorie: