Hoi: wij zijn Live Life Happy!

Welkom bij de vrolijkste webshop van Nederland! De allerleukste hebbedingen, stationery en cadeautjes om jouw dag (of die van iemand anders) nog vrolijker te maken! Heel veel shopplezier!
Lees meer over ons

Betalen


Betalen & betalingsmethodes

In onze webshop kun je betalen met iDEAL, Bancontact/MisterCash, PayPal en een bankoverschrijving (overboeking vooraf). Wanneer je per bankoverschrijving betaald dient het bedrag binnen vijf werkdagen op onze rekening te zijn bijgeschreven. Daarna verzenden wij je bestelling zo snel mogelijk. Als wij de betaling niet binnen vijf werkdagen hebben ontvangen wordt de bestelling geannuleerd. Bij betaling via iDEAL, Bancontact/MisterCash en PayPal ontvangen wij je betaling direct en kunnen we jouw bestelling sneller verzenden.

Betalinggegevens

Bank: KNAB
IBAN: NL38 KNAB 0256 4403 52
Ten name van: Live Life Happy

iDEAL

Betaling via iDEAL is snel, veilig en gratis. iDEAL is een betalingsmethode waarmee je betaald via je eigen bank. Als je betaald via iDEAL dan komt de transactie direct bij ons binnen en kunnen wij je bestelling zo snel mogelijk verzenden. In een paar stappen betaal je via iDEAL:

1. U kiest iDEAL als betaalmethode.
2. U selecteert uw bank.
3. U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
4. De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
5. U ontvangt direct een bevestiging van uw bank.
6. U keert terug naar de webwinkel; u heeft betaald en uw bestelling is geplaatst.
7. Zorg dat u alle stappen juist doorloopt: hierdoor wordt de bestelling juist in het systeem geplaatst.

Bancontact/MisterCash

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.

PayPal

PayPal is de veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Een PayPal account aanmaken is gratis: u heeft alleen een e-mailadres nodig. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Wanneer je betaald via PayPal dan komt de transactie direct bij ons binnen en kunnen wij je bestelling zo snel mogelijk verzenden.

Bankoverschrijving

Betalen via bankoverschrijving/overboeking is ook mogelijk. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een overzicht van onze bankgegevens. Je ontvangt deze informatie ook per e-mail. Met deze gegevens kun je het bedrag aan ons voldoen via een bankoverschrijving. Het bedrag dient binnen 5 werkdagen te zijn bijgeschreven. Als je betaald via bankoverschrijving duurt het iets langer voordat wij de betaling ontvangen - hierdoor is de verzendtijd ook iets langer. Na ontvangst van betaling ontvang je een e-mail en verzenden wij je bestelling zo snel mogelijk!