Betalingsmethodes

In onze webshop kun je betalen met iDEAL, Creditcard, Bancontact/MisterCash, PayPal, Klarna achteraf betalen, diverse buitenlandse betaalmethodes en een bankoverschrijving (overboeking vooraf). Wanneer je per bankoverschrijving betaald dient het bedrag binnen vijf werkdagen op onze rekening te zijn bijgeschreven. Daarna verzenden wij je bestelling zo snel mogelijk. Als wij de betaling niet binnen vijf werkdagen hebben ontvangen wordt de bestelling geannuleerd. Bij betaling via iDEAL, Bancontact/MisterCash, PayPal en alle overige betaalmethodes behalve overboeking ontvangen wij je betaling direct en kunnen we jouw bestelling sneller verzenden.

Betalingsgegevens

Bank: KNAB
IBAN: NL38 KNAB 0256 4403 52
Ten name van: Live Life Happy

iDEAL

Betaling via iDEAL is snel, veilig en gratis. iDEAL is een betalingsmethode waarmee je betaald via je eigen bank. Als je betaald via iDEAL dan komt de transactie direct bij ons binnen en kunnen wij je bestelling zo snel mogelijk verzenden. In een paar stappen betaal je via iDEAL:

1. Je kiest iDEAL als betaalmethode.
2. Je selecteert de bank.
3. Je komt direct in de internetbankieren omgeving van jouw bank en logt in op de voor jou bekende manier.
4. De gegevens van je betaling zijn al ingevuld en je keurt de betaling goed.
5. Je ontvangt direct een bevestiging van de bank
6. Je keert terug naar de webwinkel; je hebt betaald en je bestelling is geplaatst.
7. Zorg dat je alle stappen juist doorloopt: hierdoor wordt de bestelling juist in het systeem geplaatst.

Bancontact/MisterCash

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.

PayPal

PayPal is de veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Een PayPal account aanmaken is gratis: je hebt alleen een e-mailadres nodig. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Wanneer je betaald via PayPal dan komt de transactie direct bij ons binnen en kunnen wij je bestelling zo snel mogelijk verzenden.

Bankoverschrijving

Betalen via bankoverschrijving/overboeking is ook mogelijk. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een overzicht van onze bankgegevens. Je ontvangt deze informatie ook per e-mail. Met deze gegevens kun je het bedrag aan ons voldoen via een bankoverschrijving. Het bedrag dient binnen 5 werkdagen te zijn bijgeschreven. Als je betaald via bankoverschrijving duurt het iets langer voordat wij de betaling ontvangen - hierdoor is de verzendtijd ook iets langer. Na ontvangst van betaling ontvang je een e-mail en verzenden wij je bestelling zo snel mogelijk!

Klarna Pay Later

Met Klarna pay later kun je je bestelling ook achteraf betalen! Je betaald je bestelling als je deze hebt ontvangen. De betalingen lopen via Klarna, je maakt het bedrag dus aan Klarna over en niet aan Live Life Happy. Na verzending van de producten ontvang je een factuur van Klarna met de betaalgegevens. Met achteraf betalen van Klarna heb je een betaaltermijn van 14 dagen. Let op: vanaf 11 januari 2022 wordt dit veranderd naar 30 dagen!

Let op: wij rekenen een toeslag van € 1,00 + 2,99% van de waarde van de bestelling.

Wil je betalen via deze betaalmethode kies dan op de afreken pagina voor "Pay Later". Daar kun je je geboortedatum en telefoonnummer invullen. LET OP: nadat je je gegevens hebt ingevuld kun je akkoord gaan met de bestelling en voorwaarden: hierna wordt de bestelling direct geplaatst! Klarna doet vervolgens een kredietevaluatie wat kan inhouden dat een kredietcheck wordt gedaan, dit om fraude te voorkomen.

Hieronder nog even kort de voorwaarden van Klarna op een rijtje:
- Je betaalt pas als je de bestelling in huis hebt
- Je hebt altijd 14 dagen de tijd om de rekening te betalen. Let op: vanaf 11 januari 2022 wordt dit veranderd naar 30 dagen!
- Je betaald de factuur aan Klarna en niet aan Live Life Happy
- De factuur wordt tegelijkertijd met de producten verzonden
- Je hoeft geen bank- of creditcardgegevens op te geven
- Je hebt altijd minimaal 14 dagen bedenktijd in overeenstemming met de consumentenwet*
- Je kunt facturen downloaden en betalen met iDEAL op klarna.nl

Bij een te late betaling worden er kosten in rekening gebracht:
Als Klarna geen betaling heeft ontvangen op de vervaldatum van de factuur, zal er per e-mail kosteloos een eerste herinnering worden gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna  € 13,50 aanmaningskosten** in rekening brengen. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten oplopen tot 15% voor bedragen tot € 2.500,- met een minimum van € 40,-.

Lees hier alle voorwaarden van Klarna