Hoi: wij zijn Live Life Happy!

Welkom bij de vrolijkste webshop van Nederland! De allerleukste hebbedingen, stationery en cadeautjes om jouw dag (of die van iemand anders) nog vrolijker te maken! Heel veel shopplezier!
Lees meer over ons
Kleine cadeautjes

Bij Live Life Happy shop je vrolijke cadeautjes! Kleine cadeautjes zijn altijd leuk om iemand blij mee te maken. In de webshop hebben we veel kleine cadeaus waarmee je iemand kunt verrassen. Van een leuk notitieboekje tot een schattig portemonneetje of een grappige pen. Je kunt natuurlijk ook zelf een klein pakketje samenstellen met verschillend...

Bij Live Life Happy shop je vrolijke cadeautjes! Kleine cadeautjes zijn altijd leuk om iemand blij mee te maken. In de webshop hebben we veel kleine cadeaus waarmee je iemand kunt verrassen. Van een leuk notitieboekje tot een schattig portemonneetje of een grappige pen. Je kunt natuurlijk ook zelf een klein pakketje samenstellen met verschillende cadeautjes.Cadeautjes online kopen

Live Life Happy is de webshop voor kleine en leuke cadeautjes! Bij ons vind je altijd wel een grappig of schattig cadeautje voor jouw vrienden of familie. Pak het cadeautje mooi in (ook daar hebben we leuke inpakspulletjes voor) en doe er een leuk kaartje met tekst bij.

Brievenbus cadeautjes

Stuur jij graag cadeautjes per post? Bijvoorbeeld naar vrienden in het buitenland? In onze webwinkel shop je heel veel leuke cadeautjes die door de brievenbus passen! Iedereen wordt toch blij van een leuk pakketje op de mat?

Cadeautjes leuk inpakken

Naast leuke cadeautjes hebben we natuurlijk ook spulletjes om de cadeautjes in te pakken! Een vrolijk papiertje, een kleurrijk papieren zakje en toffe stickers om het geheel af te maken.

Goedkope cadeautjes

Zoals we hierboven al schreven: het gaat om het gebaar! Een leuk cadeautje hoeft niet duur te zijn. In onze webwinkel shop je veel kleine cadeautjes al voor 1 of 2 euro.

Meer

Kleine cadeautjes 

per pagina
Showing 1 - 20 of 124 items