Hoi: wij zijn Live Life Happy!

Welkom bij de vrolijkste webshop van Nederland! De allerleukste hebbedingen, stationery en cadeautjes om jouw dag (of die van iemand anders) nog vrolijker te maken! Heel veel shopplezier!
Lees meer over ons

Retourneren


Retourneren

Ben je toch niet tevreden over een product? Dan kun je het product natuurlijk altijd retourneren. Retourneren is alleen mogelijk indien het product/de producten in de originele verpakking zitten en ongebruikt zijn. Indien je een product wilt retourneren laat ons dat van te voren weten via het contactformulier.

Vul vervolgens het heroepings/retourformulier in en stop deze bij je retourzending. Je mag het formulier ook aan ons doorsturen per e-mail. Vermeldt welke producten je wilt retourneren, het referentie/ordernummer, je naam en adresgegevens en het bankrekeningnummer waar wij het bedrag op retour mogen boeken. De producten kunnen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. De kosten van het retourneren zijn voor de koper. Wanneer wij de producten retour hebben ontvangen ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen retour op je bankrekening.