Live Life Happy webshop

Welkom bij de vrolijkste webshop van Nederland! We hebben héél veel leuke spulletjes in ons assortiment om jouw dag nog vrolijker te maken. Iedere week iets nieuws! Heel veel shopplezier!
Lees meer over ons

Hallo! Hoe gaat het met je vandaag? We hopen dat je aan een schitterende nieuwe dag bent begonnen, of een fantastische dag hebt gehad. Hoe je dag ook wordt of was: Live Life Happy zoekt altijd naar vrolijke spulletjes om jouw dag nóg leuker en vrolijker te maken!


In onze webshop vind je allerlei spulletjes waar je leuke dingen mee kunt doen. Spulletjes om te knutselen, kleuren, of iets totaal nieuws te creëren. Spulletjes om je huis te versieren of je kantoor op te vrolijken. Spulletjes om jezelf te verzorgen. Hele handige spulletjes die je dagelijks kunt gebruiken. En spulletjes waarvan je niet wist dat ze bestonden! Wij streven er naar om iedere week iets nieuws aan het assortiment toe te voegen.

Strooi confetti in het rond, hang slingers op en maak van het leven een feestje! En lukt het vandaag niet? Dan is er morgen weer een nieuwe dag. Zorg in ieder geval dat je geniet van iedere dag!

Heb je een vraag, opmerking, suggestie of wil je ons gewoon een leuk verhaaltje sturen? Laat het ons dan absoluut weten! Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen!

We wensen je veel shopplezier bij Live Life Happy.

Live Life Happy staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 51029901 - BTW nummer: NL196252295B01.

Wij zijn schriftelijk bereikbaar via:
Live Life Happy
Vijfmeiweg 34
2172VM Sassenheim