Koekjesvorm uitsteker wolkje
  • Koekjesvorm uitsteker wolkje
  • Koekjesvorm uitsteker wolkje
  • Koekjesvorm uitsteker wolkje

Koekjesvorm uitsteker wolkje

€ 3,95

Koekjes vorm uitsteker in de vorm van een wolk met een gezichtje!

Aantal

 

Voor 14:00 besteld vandaag verzonden*

 

Gratis verzending vanaf 60 euro

 

Betaal achteraf met Klarna

De leukste koekjes uitsteker is terug bij Live Life Happy! Dit schattige wolkje met gezichtje is echt perfect om de leukste wolken koekjes te bakken! De wolkjes koekjes vorm is ontworpen en geproduceerd door Live Life Happy (3d printer) en kan hierdoor oneffenheden vertonen: iedere cookie cutter is uniek! Gemaakt van voedselveilig materiaal. De cookie cutter kan NIET in de vaatwasser: gewoon even afwassen met (niet té) warm water en goed laten drogen is voldoende.

Afmeting: 8 x 5.5 cm

Recept koekjes

Het recept dat wij momenteel gebruiken is vanille shortbread koekjes. In plaats van normale suiker wordt poedersuiker gebruikt wat de koekjes net een wat fijnere structuur geven!

Wat heb je nodig voor 18 koekjes?
250 gram boter
100 gram poedersuiker
1tl vanille extract óf verse vanille
300 gram bloem.

Mix de boter met de poedersuiker. Voeg daarna de vanille toe en mix nogmaals goed. Voeg de bloem als laatste toe en meng alles tot een stevig deeg. Je kunt het deeg op het einde het beste nog even met de hand kneden. Maak van het deeg een bol of rol en wikkel deze in folie. Leg het deeg een uur in de koelkast zodat het kan rusten, hierdoor wordt het deeg koud en is het makkelijker te bewerken. Daarna is het tijd om de koekjes te maken! Maak je koekjes met onze eigen koekvorm met gezichtje? Zorg dan dat je de koekjes 4mm dik maakt: hierdoor komt het gezichtje goed uit. Als je alle koekjes hebt uitgestoken zet je deze nog minimaal een uur in de koelkast zodat ze weer koud kunnen worden. Dit is een belangrijke stap omdat de koekjes anders gaan "uitlopen" in de oven. Bak de koekjes ongeveer 12 á 14 minuten op 175 graden tot ze goudbruin en gaar zijn. Hou de koekjes goed in de gaten want iedere oven is anders! Laat de koekjes afkoelen en smullen maar! Je kunt je koekjes natuurlijk ook nog versieren.

5 Items

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: